Idén márciusban lesz 17 éve, hogy éttermünk, a Bambuszliget Japán Étterem&Sushi Bár megnyitotta kapuit a japán konyha szerelmesei előtt. Séfünk a nyitás óta az étterem meghatározó személyisége, mesterfogásait a korábbi vezető séftől, szakmai példakép
A kínai konyha erejét és egyediségét az alapanyagok elképesztő változatossága mellett, leginkább azok egymáshoz való viszonya adja. A kínai étkezés a „fan” és „t’sai” – emellett a yin és yang, a qi, és a testnedvek – kiegyensúlyozottságára törekszik.
A libamáj és a pirospaprika itthon a legfinomabb. Moldován Viktor séf 12 éve él Japánban. 12 éve az Onyxból csábították el a szigetországba, ahol 5 évig a kinti nagykövetségen dolgozott, majd innen ment a Tokachi Hills birtokra, ahol a kertbe látogat
MF: Melyek a japán konyha, otthon főzés alapjai (technika, alapanyagok, stb.)? M: Általában különböző technikákat keverünk: grillezés, dinsztelés, blansírozás, savanyítás, gőzben párolás, sütés, stb. és szezonális alapanyagokat használunk. A különbsé
Weboldalunk sütiket (cookie-k) használ A weboldal által használt sütitípusokról és felhasználásuk céljáról Cookie szabályzatunkban olvashat részletesen.. Megértettem
Szlovák étel a ganca, a felvidéki konyha stabil alapja a krumli,lásd tócsni, sztrapacska, lepcsánka, gánica,krumplis derelye /pirog/. Anyukám szokott gyakran gancát csinálni, szerintem ő is felvidéki rokonktól tanulta!
Alapanyagok beszerzése országszerte. Üzletek jelentkezését várjuk! Budapest Ázsia Bolt 1093 Budapest, Vámház körút 5. Röviden: A legnagyobb Ázsia-bolt Budapesten és talán az országban is. Életemben egy helyen annyi fűszert nem láttam, mint itt, és pe
Posts about alapanyagok written by Araniel. Nem terveztem már blogolást a hétre, de ezt muszáj megosztanom. Aztán tessék holnap szurkolni, mert Mondo con, sütisütőverseny, szóval a szokásos.
Japán ételkészítési módszerek, fűszerek, alapanyagok Nemcsak táplálék, hanem gyógyszer is a rizs! ... A ~ nem csak a szusihoz fogyasztja a pácolt gyömbért, hanem kis adagokban, az étkezéshez lehelet frissítőként. De használhatjuk mártások izgalmassá
japán konyha magyarul. ... Természetesen arra figyelek, hogy az alapanyagok az adott évszakban kaphatóak, mégpedig legjobb formájukban, lehetőleg frissen beszerezhetőek legyenek. Tehát ne akarjunk decemberben epret, a legnagyobb nyári hőségben pedig